Голово шоу в Марикостиново! Струма-1948 вкара 7 на Стрела (Петрич)

Общо седем гола видяха зрителите на стадиона в Марикостиново, дошли да наблюдават мача от 3-и кръг на първенството на Б областна група Струма-1. Един срещу друг се изправиха отборите на местния Струма-1948 и Стрела (Петрич).

Истинска наслада доставиха футболистите на домакините, които бродираха много интересни атаки, най-вече по фланговете. Първият гол дойде едва в 30-та минута. Тогава Йордан Бербатов изведе пред наказателното поле на Стрела Веселин Найденов и той с отмерен шут изпрати топката в мрежата зад стража на гостите за 1:0. До края на първото полувреме натискът на футболистите на Струма-1948 бе тотален, но беше отбелязано само едно попадение, след фаул, изпълнен от Йордан Бербатов.

През втората част на срещата бяха записани нови пет гола във вратата на Стрела (Петрич). Мартин Бояджиев изведе Йордан Бербатов, който с левия крак от 15 метра изпрати топката в мрежата зад вратаря на Стрела за 3:0. Венци Митрев като по конец насочи топката към Мартин Бояджиев и резултатът набъбна на 4:0. Георги Бъчваров при образцова контраатака на домакините видя свободния Веселин Найденов за 5:0. Шестият гол бе отбелязан от Карамфил Божиков, след като народният певец се възползва от отбита топка от вратаря на гостите след шут на Георги Бъчваров. Последното попадение бе дело на Йордан Бербатов, който след самостоятелен рейд преодоля изпречилите му се футболисти от Стрела и направи безпомощен вратаря им за 7:0.