Горчиво! Баскетболният национал Христо Захариев се врече на Ангелина от Самоков

Двойката вдигна сватба за чудо и приказ в Боровец

Баскетболистът от Левски Лукойл Христо Захариев вече е семеен мъж. Националът се врече във вярност на дългогодишната си приятелка Ангелина Ярева от Самоков. Двойката се венча в Митрополитската църква „Покров Богородичен“, а пищното тържество се проведе в балната зала на голям хотел в Боровец. За първия си танц като семейни, Христо и Ангелина избраха песента „Обичам те“ на Силвия Кацарова. Водеща бе певицата Цвети Веселинова, а за доброто настроение се погрижиха танцова група „Пловдивъ“ и Tsunami Rock Band.

Двамата си казаха заветното „да“ пред погледа на своите семейства, близки, приятели и бивши и настоящи съотборници на баскетболиста. Те се сгодиха преди две години в Сен Тропе, Франция, по време на лятната им почивка.

Красивата Ангелина е сред най-известните личности в града под Боровец. Настоящата г-жа Захариева работи в нотариална кантора, а преди това е била част от адвокатска компания. За себе си тя признава, че е голям фен на високите токчета, пие много вода и перфектната вечер е тази, прекарана в добра компания на вино и бял шоколад с лешници.

Любовта на живота й обаче безспорно е Христо Захариев, с когото са заедно от много години. Около месец преди да минат под венчило, двамата кумуваха на най-добрата приятелка на Ангелина – Мария Немова.

 

Снимки: Фейсбук