Даниел Александров: Посещението в село Блатино ми донесе неочаквана изненада

Библиотека, зала за събития и планове за културен живот в селото изместват битовите неудачи в селото

Кандидатът за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС Даниел Александров посети с. Блатино. Той беше придружен от кмета на община Дупница инж. Методи Чимев и неговия заместник Крум Милев. Те бяха посрещнати от местни жители и кметския наместник Валери Върбанов. Очакванията за срещата бяха свързани с обсъждане на местни проблеми и оплаквания на жителите, но вместо това разговорът беше градивен, позитивен и изпълнен с очаквания за бъдещето.

Аз съм от с. Голем Върбовник и добре познавам живота в малките населени места. Вода, достъп до града и редовен транспорт, състояние на пътната мрежа и сметосъбирането са въпроси, които вълнуват почти всички села в нашата община. Като народен представител аз ще бъда вашия глас в парламента и ще работя за тясното сътрудничество между централната и местна власт“, заяви Даниел Александров. Вместо за тези теми обаче жителите на с. Блатино се похвалиха с великолепна библиотека, планове за развитие на читалищна дейност и възраждане на социалния и културен живот в селото. Битовите въпроси не бяха подминати и няма да останат неразрешени, но погледът в бъдещето и положителната нагласа за промяна приятно изненадаха и представителите на община Дупница.

След срещата в с. Блатино, Даниел Александров не скри своето вълнение и определи местната инициатива като „лъч надежда“. Той е решен да помогне за осъществяване на плановете, а това негово намерение няма нищо общо с резултатите от изборите и работата му като народен представител. „Аз няма да отива в София и да забравя откъде съм тръгнал. Моето място е и винаги ще бъде сред хората“, сподели той.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.