Даниел Александров: Цял живот се боря за България, за да видя знамето на пилона и да чуя българския химн

Уважаеми съграждани,

Казвам се Даниел Александров – спортист, съпруг, баща, преподавател и кандидат за народен представител. Аз съм национален състезател по класическа борба. Моята спортна кариера започна от Дупница. Спечелил съм над 20 медала от републикански първенства, купи за техничен състезател, два пъти съм носител на пояса от най-престижния международен турнир по класическа и свободна борба „Дан Колов-Никола Петров“. Имам 3 бронзови и 1 сребърен медал от европейски първенства.

Гордея се с това, което съм постигнал в живота си, и знам, че мога да постигна още. Всеки, който активно се занимава със спорт, знае каква дисциплина се изисква, колко усилия, тренировки, добра организация на времето и работа в екип. Правя го от малък. Цял живот се боря за България, за да видя знамето на пилона и да чуя българския химн.
Признавам, че когато получих предложение от ръководството на ГЕРБ да бъда дупнишкия кандидат за народен представител, бях изненадан. И признавам, че бързо взех решение да приема, защото: добре съзнавам, че спортната ми кариера е до време, а битката за България е постоянна и в новото си амплоа мога да я продължа, знам, че искам да се бия за България и Дупница, че мога да го направя, вярвам в себе си и в почтените си намерения, убеден съм и в почтеността на екипа, с който вече работя.

Спортът ме научи да не съдя по думите, а по делата. В този смисъл много добре си спомням къде беше България преди Борисов и къде е днес. Да, аз вярвам на този човек заради делата му, както и на целия екип на партията в Дупница и област Кюстендил.
Да, сега съм в „кухнята“ на политиката и се „фиксирам“ точно толкова, колкото вероятно и вие в празнодумието, демагогията, агресията, откровените лъжи и стремежа за власт на всяка цена, демонстрирани от някои наши опоненти. Да, съзнавам, че всичко това не се прави в името на България, но уверявам Ви, че това удвоява амбицията ми да покажа на Българи и дупничани, че не всички са такива и няма кой да ме спре да го направя.

Приятели,

дупничани сме умни и горди хора. Винаги сме били в авангарда на науката, здравеопазването, бизнеса, спорта. Нашият борбен и предприемачески дух ни прави силно сензитивни за истината. Нямам никакви съмнения, че всеки от Вас, оставайки сам със себе си, ще я потърси.
Дупница има нужда от подкрепа по отношение на инвестициите, включително в младежта, спорта и туризма, ВиК инфраструктурата и здравеопазването.
Ако интуицията Ви подскаже, че аз бих могъл да бъда Вашият „борец“ за тези локални каузи, то гласувайте с номер 32 и преференция 102, ако не – убеден съм, че ще изберете най-достойния кандидат.

С уважение,
Даниел Александров

Купуването и продаването на гласове са престъпления!