ДА СЕ СЪБУДИШ НА ПЛАЖА: Нощен автобус от Кюстендил и Дупница до Южното Черноморие

От 1 юли  „Юнион-Ивкони” изпълнява всекидневни курсове от крайния Запад на страната до Южното Черноморие. Автобусът на фирмата тръгва от автогарата в Кюстендил всяка вечер в 22,15 ч. и след Дупница и София спира направо в Бургас. До крайната точка на маршрута – Ахтопол, се стига в 8,00 ч.

Новата линия пропуска междинните спирки в Пловдив, Стара Загора, Сливен и Карнобат и съкращава времето за придвижване. Целта е никой да не пропуска сутрешния плаж.

Комфортът в автобуса е гарантиран и съобразен с разстоянието. Изминаването на няколкостотин километра от единия до другия край на страната е  по-удобно през нощта, защото се избягва трафикът  по пътищата през ваканционния летен сезон.

Пътувайте бързо и удобно към морето с новата автобусна линия на Юнион-Ивкони – Кюстендил-Дупница-София-Бургас-Созопол-Царево-Ахтопол. Тръгването в обратна посока е всеки ден в 11 ч. от Ахтопол.

Повече информация за разписанията на автобусите на „Юнион-Ивкони” през летния сезон можете да получите на 07001 8282 и на https://union-ivkoni.com/