Депутатите Калфин и Чеканска, кметовете Паунов, инж. Чимев, Гелев, Кабзималски и Минчев участваха в Националната среща на ГЕРБ

  • От област Кюстендил се включиха ръководствата на всички общински структури на партията, общински координатори и съветници

  • Присъстваха още областният управител Виктор Янев, административният секретар на ГЕРБ Емил Гущеров, общинският лидер на Дупница Ивайло Константинов и др.

 

Представители на ГЕРБ от област Кюстендил взеха участие в Националната работна среща на партията, която се проведе в НДК. Народните представители Кирил Калфин и Радослава Чеканска, кметовете Петър Паунов, инж. Методи Чимев, Калин Гелев, Георги Кабзималски и Иван Минчев присъстваха на събитието, в което взеха участие близо 2000 души от цялата страна.

От област Кюстендил се включиха ръководствата на всички общински структури на ГЕРБ, общински координатори и съветници. Областният управител Виктор Янев, административният секретар на ГЕРБ Емил Гущеров, общинският лидер на Дупница Ивайло Константинов, председателят на ОбС – Кюстендил Михаела Крумова, зам.-кметът Крум Милев също бяха сред присъстващите на събитието.

“Изправени сме пред засилващ се популизъм от всички страни, придружен от груби манипулации и откровени лъжи. За мен не е важно след изборите тази година кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, а дали хората смятат, че сме си свършили работата и дали сме ги убедили, че имаме необходимия ресурс и потенциал да направим живота им по-добър”, заяви кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.
Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов на свой ред сподели своята увереност, че всички членове на партията ще застанат твърдо зад кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, както и зад ЕНП и нейния водещ кандидат за председател на следващата ЕК Манфред Вебер. “Да тръгнем със скоростта на F-16 към нова победа”, призова Николов.
“Европа има нужда от лидери като премиера Бойко Борисов. Има нужда от стабилна и развиваща се България, а това е възможно само ако ГЕРБ управлява”, посочи европейският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел.

 

(ВИДЕО) Бойко Борисов: Докато нашите опоненти се борят само за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър