Директорът на ОДМВР ст. Комисар Е. Стамболийски награди най-добрите служители на МВР в спортната стрелба и риболова

Ивайло Александров
  • Комисар Веско Рангачев връчи грамотите на най-бързите в надпреварата с картинги, служителят на РУ-Дупница Петър Шопов – стрелец на сезона

 

С турнирите по спортен риболов, спортна стрелба и картинг приключиха спортните състезания на служители на МВР, работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП-Кюстендил, посветени на 140 години от създаването на министерството.

Призьорите в картинг надпреварата

В турнира по спортен риболов призьорите са Емил Владимиров от РУ-Бобов дол, Ивайло Александров от РДГП-Кюстендил и Васил Иванов от РУ-Кюстендил.

Наградата „Стрелец на сезона” в турнира по спортна стрелба завоюва служителят на РУ-Дупница Петър Шопов, на Емил Ников от РДГП бе присъден призът „Точен мерник”, а призът „Пушка мечта” отиде при служителя на РСПБЗН Даниел Стоянчов.

Грамотите и подаръците на риболовците и стрелците връчи ст. комисар Елиан Стамболийски – директор на ОДМВР.

Заместник-директорът на ОДМВР комисар Веско Рангачев награди най-добрите състезатели в надпреварата с картинги. Безапелационно първото място спечели служителят на РДГП Бойко Величков, на второ място се класира служителят на РСПБЗН-Кюстендил Алекс Стефанов, а на трето – служителят на РСПБЗН-Дупница Ангел Котев.