Добри Радев от Дупница влиза в битка с гърка Христос за балкански пояс в Солун

Плакатът за битката между Добри Радев и гърка Христос Аврамидис
  • 20 състезатели на СК „Патриот” ще дебютират на престижен турнир по кикбокс в София

    Доброслав Радев ще се изправи пред поредното предизвикателство в кариерата си. В събота спортист номер 1 на Дупница за 2018 година излиза срещу гърка Христос Аврамидис за Балканския W.K.U. пояс по кикбокс в Солун. Представителят на домакините е изключително труден съперник с актив от 18 победи и само 2 загуби на професионалния ринг. Двубоят между двамата талантливи бойци ще бъде и гвоздеят на галавечерта Adrenaline Explosion, в която ще се включат и състезатели от Сърбия и Румъния.
    „Съперникът е много сериозен. Доста са нещата, които ще бъдат на тяхна страна, но нас това не ни интересува. Мачът на Добри ще бъде много труден, изходът ще бъде на кантар. Намислили сме тактика, с която да изненадаме представителя на Гърция и да постигнем нокдаун, с който да наклоним везните в наша полза. Казвам това, защото съдиите са от Гърция и публиката е оттам и при равен мач той ще бъде даден на гърка. Затова искаме да го детронираме”, каза пред „Вяра” президентът и главен треньор на СК „Патриот” Кирил Чакъров.
    В същия ден други 20 състезатели на дупнишкия клуб ще се включат в престижен турнир по кикбокс в София. Почти всички от тях са пълни дебютанти, но имат големи заложби и от тях се очаква добро представяне.
    „Ще имаме представители във всички възрастови групи. От тези 20 състезатели 90% са дебютанти. Това ще им бъде като бойно кръщение. Очаквам да покажат това, което могат. Не ме интересува дали ще загубят, или ще спечелят. Искаме да покажат на състезание своите възможности. Ако го направят, занапред ще се развият перфектно”, завърши Кирил Чакъров.