Доброто обединява! “Гранд” и “Вихрен” сътвориха шоу, за да изпратят Сашко от Сандански на световното в Аржентина

Доброто обединява! И Сандански е доказателство за това!

Обединени, двата спортни клуба по художествена гимнастика “Гранд” и “Вихрен”, с подкрепата на община Сандански, организираха благотворителна кампания “Да изпратим Сашко на световното в Аржентина”. Всички прекрасни, малки и големи гимнастички, подкрепиха инициативата и показаха не само своя талант, грация и красота, а и доброто си сърце и любовта към спорта.

„Огромни благодарности на ръководителите на Спортен клуб по художествена гимнастика “Вихрен” – Ванеса Сохейли и Лазарина Димитрова и на Спортен клуб по художествена гимнастика “Гранд” – Джорджия Попова и София Костадинова – Воденова за подадената ръка!Вярваме, че слънчевото момче на Сандански заслужава да получи шанс да представи себе си, общината, а и страната ни на световното първенство в Аржентина!

А всички ние, обединени, можем да помогнем мечтата му да се превърне в реалност!“, заявиха от местната управа.

Припомняме, че Община Сандански, съвместно с местни клубове и сдружения стартира благотворителна кампания в помощ на Александър Александров– Сашко, който е част от спортен клуб за адаптирана физическа активност и спорт – Сандански, с треньор Зоя Тодорова. За да спомогне участието на Сашко в световното първенство, общинската администрация съвместно с местни клубове и сдружения организира редица благотворителни събития.