Добро дело! Известният готвач Веселин Георгиев раздава безплатна храна на нуждаещи се в Ихтиман

Най-известният готвач в Ихтиман трогна съгражданите си с благороден жест. Веселин Георгиев, който отвори ресторант в града, реши да сготви и да раздава храна на хора в неравностойно положение. От вкусните ястия на шеф Георгиев също така могат да похапнат хора, останали без работа и без доходи. Веселин ще раздава храната напълно безплатно. Всеки, който има нужда, може да отиде на място в ресторанта на 30 април и от 10,00 часа до 12,00 часа.

Идеята на Веско да помогне на нуждаещи се в навечерието на Великден бе приета с овации в родния му град. Той получи огромно браво от съгражданите си. Училищната директорка Ваня Пелтекова отбеляза: “Браво, Веско! Да правиш непоискано добро на хората е най-голямото доказателство, че ти самият си добър човек!

Винаги съм го знаела за теб! Желая ти много успехи! Светли Великденски празници!”. “Браво, млади човече, имаш огромно сърце. Нека да има повече такива хора с добри сърца, едно голямо Браво, Господ здраве да ви дава!”, не спираха коментарите на ихтиманци.

Веселин Георгиев стана известен с участието си в кулинарното риалити “Хелс китчън”. В предаването той усвои още много детайли в занаята и кали характера си под вещото ръководство на шеф Виктор Ангелов.

Веселин готви от 18-годишен, като по приготвянето на вкусни гозби се запалил благодарение на майка си. Работил е 12 години като главен готвач в чужбина.