Дупничанката Елена Кацарска с юбилейна изложба в Благоевград

“Заветът на светлината” е посветена на децата

Юбилейна изложба “Заветът на светлината” с мото “Вдъхновения” на Елена В.Кацарска ще бъде открита днес от 18:00 часа в Градската художествена галерия в Благоевград.

Елена В.Кацарска е родена в Дупница в творческа фамилия. Живяла е в различни градове в страната, където преоткрива и изучава богатството от багри, музика и танци, творчески вдъхновения, обреди и вярвания, съпътстващи живота на местното население в миналото и днес, които се старае да съхрани. От 1999 г. е фоторепортер в регионални и национални медии. Първите й самостоятелни творчески изяви започват през 2004 г. Със своите творчески изяви се стреми да внуши положително отношение към природата, към традициите ни и към света, който ни заобикаля, да популяризира фотографията като изкуство, както и да съхрани старите занаяти и техните необикновени и безкрайни възможности за творчество и себепознание.
Юбилейната изложба на Елена В.Кацарска е посветена на светлината в нашия живот – на децата в нашето семейство.

С пожелание към всички да бъдат чисти и вдъхновени като децата, да търсят и даряват красота и радост, да продължават да мечтаят, защото мечтите са друг прекрасен свят, който гради нашата реалност.