Дупничанка и гримьорка от Сапарево се борят за сърцето на най-желания ерген

Атрактивна дупничанка и гримьорка от Сапарево блеснаха в най-новото риалити шоу на малкия екран. Това са 31-годишната Венета Костова, която от години живее в София и 20-годишната Весела Сиракова.
В предаването Венета бе представена като откровена купонджийка и една от най-сериозните конкуренти за сърцето на най-известния в България ерген – бизнесмена Виктор Стоянов. При първата си среща с него Венета възкликна: „Господ е дупничанин.” Купонджийката нито за секунда не скри, че иска предложение и пръстен от Виктор. Визитката й в предаването гласи:
Венета е на 31 години и е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което изключително се гордее. Работи като търговски представител в компания за пробиотици. Обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст. Търси точно определен тип мъж – обгрижващ и романтичен. Влюбва се във Виктор още когато го вижда по телевизията и е готова на всичко, за да го спечели.
Другата конкурентка за сърцето на Виктор от Югозапада – Весела на мига заяви, че името напълно отговаря на характера й и е много весела и енергична. Семейството й има къща за гости, която тя менажира. Следва втора година „Маркетинг“ в УНСС. Обича адреналина, а в живота й не липсват екстремни преживявания. Весела е винаги усмихната и смята, че в това се крие чарът й. Последната й връзка е била преди 3 години и оттогава сърцето й е свободно.