Дупнишката мадона Сашка Васева: Вече съм здрава!

Дупнишката мадона Сашка Васева зарадва своите фенове с новината, че вече е здрава и с нетърпение очаква да възобнови сценичните си изяви. „Операцията мина успешно, аз оздравях! Отново съм в Германия на профилактичен преглед, защото трябва да мина на скенер. Трябва да се види състоянието след операцията, но вече се чувствам добре”.

Това сподели пред България Днес примата на фолка. „Ще се върна в България за Коледа. Докато съм в Германия ще се видя с моята дъщеря, която учи там”, споделя Васева. Тя не скрива признателността си към усилията на цялото й семейство, което в най-трудния за нея момент не я е оставило и за минута без любов и подкрепа. Дупничанката не иска да се връща към спомените назад и трудностите, през които вече е преминала. Убедена е с цялото си сърце, че любовта на всички нейни близки и безмерната обич на нейните фенове са я спасили от лапите на коварното заболяване.

Преди няколко месеца Сашка Васева претърпя рискована мозъчна операция. Заради туморно образувание певицата беше изгубила част от своето зрение. Към настоящия момент здравословното й състояние се подобрява с всеки изминал ден. Сашка Васева поетапно ще се връща и на сцената. Първата й проява беше през лятото, когато успя да просълзи и вдигне публиката на  „Пирин фолк”. Само преди седмица Дупнишката мадона пя в НДК, където участва в благотворителен концерт в помощ на слепи деца.