Дупнишкият шампион Доброслав Радев отлетя за Варна, готви се за битка с местната звезда Тодор Христов

Доброслав Радев вече в Свети Константин и Елена
  • Боецът ни е в отлична форма, категоричен е президентът и главен треньор на СК „Патриот” Кирил Чакъров

    Доброслав Радев ще се изправи пред поредното си предизвикателство тази събота. Дупнишкият боец се впуска с огромна мотивация в професионалната галавечер Senshi. Шоуто ще се състои от 19,30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна. Добри ще има тежката задача да се бие със звездата на домакините от клуб „Боил” Теодор Христов в категория до 72,5 кг по правилата на кикбокс, стил К-1.

  • Дупнишкият боец ще се изправи срещу варненеца Тодор Христов.

  • Европейският шампион пристигна в морската ни столица със самолет вчера сутринта с полет от София и събира сили за битката в луксозен хотел на курорта Свети Константин и Елена.
    „Срещата ще бъде много интересна и ще предложи доста разнообразна игра. И двамата съперници са класни състезатели от сериозни клубове, какъвто е и варненският „Боил”. Те са си вкъщи, но това понякога е в по-голяма тежест за домакина. По-трудно се играе пред собствена публика, самите фенове имат доста очаквания към своя състезател и това понякога изиграва лоша шега. Подготвени сме много добре. Добри тренираше с настроение, в отлична форма е и всичко е шест. Чакаме с нетърпение да дойде часът на боя.
  • Кирил Чакъров

    Условията са перфектни. Организаторите поемат абсолютно всичко, дори и самолетните билети. Може би досега не е имало толкова хубави условия в България”, каза пред „Вяра” президентът на СК „Патриот” и личен треньор на Доброслав Радев – Кирил Чакъров.
    По време на голямото шоу на ринга във Варна за първи път у нас в битки ще влязат легенди на кикбокса от всички балкански страни.