Д-р Александър Паризов и Даниел Александров от площада на Джерман: Направете така, че на 4 април всички да сме победители!

При ГЕРБ принципът е: ние не говорим, ние показваме, категоричен е кметът на община Дупница инж. Методи Чимев

В село Джерман откриха обновената сграда на кметството и новоремонтираните съблекални на стадиона

С водосвет за здраве, благополучие и успех, отслужен от отец Кирил, в село Джерман официално бе открита изцяло обновената отвътре сграда на кметството, както и новите съблекални и осветителни тела на стадиона на ФК „Ботев 2009“. На тържественото откриване присъстваха водачът на листата и министър на вътрешните работи Христо Терзийски, кандидатите за народни представители д-р Александър Паризов, Даниел Александров и Станислав Тенев. Ръководството в лицето на местната управа – кметът на община Дупница инж. Методи Чимев, заместникът му Крум Милев и кметът на Джерман Ангел Цветков, също уважиха водосвета и откриването на новите придобивки за селото.

Д-р Паризов, който е роден и работи в Дупница, но живее от дълги години в с. Джерман, се обърна към своите съграждани емоционално с думите: „Всички се радваме за това, което е направено и се случва в момента в населеното ни място, то е направено от всички – от кмета на Джерман Ангел Цветков, от кмета на община Дупница инж. Методи Чимев и от всички, които живеят тук. Виждате, че с общи усилия и подкрепа нещата се случват. Гордея се с вас, гордея се, че живея тук. Затова ви моля: направете така, че на 4 април да сме победители всички, за да може утре, когато мина по тази улица и когато спра на този център, не само да отчитам пред вас какво съм направил, а да ми давате нови задачи и аз с всички сили да се старая да ги изпълнявам. Много сме, силни сме, благодаря ви, че сте тук!“

Като изключителна чест определи това, че е водач на листата на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил, Христо Терзийски. „Листата ни е съставена изключително от местни хора, които вие познавате, те ви познават, а знаят добре и проблемите във всяко населено място и в целия регион. С д-р Паризов сме от квотата на опитните, но сред нас има и млади, доказали се хора“, посочи Христо Терзийски. Той пожела на всички най-вече здраве, защото в днешната пандемична ситуация това е най-важното. „Нека да сме единни, затова ви молим на 4 април да ни подкрепите с номер 28 в бюлетината“, призова водачът на листата Христо Терзийски.

Спортната гордост Дани Александров заяви, че за него е чест да бъде в отбора на победителите и изрази убеденост, че тук, в с. Джерман, има много разумни хора, които ще подкрепят д-р Паризов, защото той е местен, винаги е бил и ще бъде близо до хората, и е откликвал чистосърдечно на техните проблеми.

„При нас принципът е: ние не говорим, ние показваме. Помните какво бе това място (площадът), какво бе кметството, какъв бе стадионът. Ще съобщя и една добра новина в аванс: има вече одобрено финансиране за подмяна на водопровод на селото“, заяви кметът на Дупница инж. Методи Чимев. Той посочи, че тези неща се случват благодарение на помощта на централната власт – правителството на ГЕРБ и премиера Борисов. „Затова на 4 април гласувайте с номер 28 в бюлетината“, призова Чимев.

Кметът на село Джерман Ангел Цветков обясни, че на съблекалните на стадиона е направен основен ремонт, а миналата година, със съдействието на инж. Чимев, са отпуснати средства в размер на 30 000 лв. и е направен цялостен външен и вътрешен ремонт, включително и на покрива. „Това е единственият селски стадион с монтирано осветление, пак благодарение на общината“, посочи Цветков. „Всички познаваме добре д-р Паризов, а аз гарантирам, че това е човекът, който може да ни представлява най-добре в парламента. Затова ви моля на 4 април да гласувате с номер 28 в бюлетината“, призова кметът на Джерман Ангел Цветков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!