Д-р Александър Паризов: Само добра дума е нужна на човек да бъде щастлив!

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ –СДС е убеден, че е  там където трябва и ще се получи

С емоционално обръщение към своите приятели се обърна във ФБ  д-р Александър Паризов, след като стана ясно, че заема шесто място в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ-СДС  за 10 МИР-Кюстендил. Д-р Паризов написа : „Приятели, бях поканен и приех да бъда кандидат за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС. Всички, които ме познават, знаят, че стоя твърдо зад думите и действията си и не поемам ангажименти, които не мога да изпълня.

Приех това предизвикателство и се надявам с вашата подкрепа да победим заедно на 4 април в това състезание, наречено избори. И ще стане. Ще стане защото, когато човек разбира другите, живее с другите, дарява другите с това, което има и очаква в замяна само добра дума – той е щастлив. Той винаги успява. Роден съм и живея в Дупница. Работя вече 30 години като лекар. Работя като психиатър и психолог.

Работя с хора, които ми се доверяват, които искат от мен малко – искат внимание, искат разбиране, искат любов, искат да ги чуя, искат да ги разбера, искат да ги насоча, да помогна. Не искат много.Но изискват. Изискват да бъда там, където трябва; да направя това, което трябва. Само тогава се получава.

Е, приятели, аз съм там, където трябва. И ще се получи!” Д-р Александър Паризов е общински съветник от партия ГЕРБ в ОбС-Дупница. Завеждащ е Психиатрично отделение в  общинска болница „Св.Иван Рилски” в Дупница. Името му е еталон за хуманност и лекарска отзивчивост.