Д-р Здравко Данаилов: Надявам се да се състави правителство

Координаторът за община Дупница и кандидат за депутат от Кюстендилска област от „Има такъв народ“ д-р Здравко Данаилов упражни правото си на глас в ПГХВХТ заедно със съпругата си Весела.
„Въпреки че това са трети избори за годината, мотивацията ни не намалява. Гласувах, защото това е задължение на всеки гражданин. Дано гласуват повече хора, за да се състави правителство. Това е най-голямата цел на тези избори. Всички имаме това желание, дано този път да се получи. Всички казват, че ще има кабинет, надявам се да е така. Но няма как да сме сигурни в това. Видяхте, че партия, която спечели изборите, не може да състави правителство. Също така се видя, че и партия, която е на последно място, може и да провали създаването му“, коментира д-р Данаилов.
Според него най-вероятно прогнозите на социолозите за спад в резултатите на „Има такъв народ“ ще се сбъднат.
„Хората се отегчиха от избори и виждат, че няма много ефект. Не се получава това, за което всеки има желание. Надявам се, че ще има по-голяма избирателна активност от предишните избори. За това ще повлияе и фактът, че се избира и президент“, завърши координаторът за община Дупница на ИТН.

 

Димитър ИКОНОМОВ