Елка Лукарска – Ангелова: Вече няколко месеца ГЕРБ не е на власт и виждаме, че не всеки е способен да управлява. Всяка една грешка се заплаща скъпо, и то най-вече от хората

Рилското корито заяви категоричната си подкрепата за своя представител в листата на ГЕРБ – СДС – Елка Лукарска

Чувствам се сред свои и се радвам, че сме заедно. През последните месеци изживяваме тежки моменти, нещата са сериозни и се задълба в изключително негативна посока в държавата – във всеки един сектор, във всяка една система. ГЕРБ не е няколко месеца вече на власт и сега виждаме, че не всеки е способен да управлява стабилно и качествено. Всяка една грешка се заплаща скъпо, и то най-вече от хората. С тези думи се обърна към своите съграждани от Кочериново, с. Стоб и Рила кандидатът за народен представител Елка Лукарска-Ангелова.

Тя бе категорична, че времето за експерименти с държавата е свършило. „Виждаме хаос, виждаме несигурност, виждаме притеснителна инфлация. Само за няколко месеца държавата се срива до нивото през 96 – 97 година“, посочи още Лукарска, която е по професия е стоматолог.

В хода на разговорите с кандидатите от ГЕРБ – СДС и областния координатор Даниел Данчев хората изразиха своите притеснения от високите цени на тока, на газта, на хранителните продукти и на всички други консумативи. По тяхно мнение ковид кризата отдавна е неуправляема и институциите са избягали от своите функции. Те определиха като неадекватно поведението на Служебното правителство и министъра на здравеопазването, назначени от президента Радев. Всеки ден управление на Румен Радев връща страната ни десетия назад, бяха категорични гражданите, дошли да изразят своята подкрепа за кандидатите от листата на ГЕРБ – СДС.

„Настоящата здравна ситуация още по-убедително показа нуждата от гъвкав подход и осигуряването на мобилни лекарски екипи, които да се грижат за жителите на малките и отдалечени населени места, където няма медицинска помощ. В програмата си предвиждаме здравословното състояние на възрастните хора от тези населени места да се следи и чрез въвеждането на „телеасистенция“, обясни водачът на ГЕРБ – СДС и ексминистър на вътрешните работи Христо Терзийски.

“Тъжно е, че българите са загубили вяра в управниците, но не е необяснимо. Държавата не е шоу, Конституцията не е предмет на удобни тълкувания според желанията на този и онзи”, заяви вторият в листата Даниел Александров.

„Само преди няколко месеца на среща тук предрекох, че ни очаква нова Луканова зима и, за съжаление, това вече се случва. Изкупната цена на пшеницата е толкова висока, че след Нова Година се очаква един хляб да струва 3 лв.“, заяви Михаела Крумова. Тя призова жителите на Кочериново, Рила и Стоб да подкрепят ГЕРБ – СДС с номер 32 на предстоящите избори, както и кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева, под номер 15.

Педагогът Десислава Александрова заяви: „Четирима младежи сме в листата, а другата половина са хора с богат житейски и професионален опит. Съчетаваме младост и опит.“ Относно образованието тя обясни, че вече не се работи по проекти и програми, както досега. „Дори и в образованието наблюдаваме страхотен застой“, категорична бе шестата в листата Деси Александрова.

Жителите на Рилското корито заявиха, че в лицето на Ели Лукарска имат своя достоен представител, който винаги е бил близо до тях като човек и се е доказал като професионалист. „Нашата подкрепа я имате“, категорични бяха те. Кметовете на населените места също пожелаха успех на Лукарска, която е под номер 8 в листата на ГЕРБ – СДС.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!