Емилия Дарашка: Бизнесменът Ивайло Константинов ми помогна в труден момент и му благодаря

Емилия Дарашка

За мен е Човек с главно „Ч”, каза дупничанката

Бизнесменът и основател на фирма “Юнион Ивкони” Ивайло Константинов, който оглавява и общинската организация на ГЕРБ в Дупница, помогна на изпаднала в голяма беда дупничанка. Емилия Дарашка дойде в редакцията на в. „Вяра” и поиска да изкаже огромната си благодарност към Ивайло Константинов за оказаната й помощ. Конкретният повод е здравословен проблем на Емилия, която е категорична, че може да благодари на Ивайло Константинов за още много неща.

„За мен Ивайло Константинов е Човек с главно „Ч”, велик Човек. Изказвам огромната си благодарност към него за всичко, което прави. Дълбок поклон! Аз помагам на майката на г-н Константинов – Виолета Константинова, в домакинството, грижа се за нея и дома й. Свидетел съм на това колко е грижовен. Виждам каква душа има.

Ивайло Константинов

Преди около две седмици пострадах. Натрових се от препарат за почистване, при отварянето на който избухна някаква прах. Предполагам, че беше хлорна вар, от която започнах да се задушавам. Озовах се в Бърза помощ в Дупница, а след това – в „Пирогов”. Г-н Константинов пое разходите, които трябваше да бъдат платени. Възхитена съм от жеста му! Никой няма да направи това! И това е само един случай, в който виждам неговата човещина! Той е дал много от себе си. И не само за мен. И да не бях жената, която се грижи за неговата майка, пак щеше да реагира така, защото наистина е Човек с главно „Ч”. За мен е велик! Пожелавам всичко най-добро на него и на цялото му семейство! Господ да ги пази! Дълбок поклон пред него!”,  каза Емилия Дарашка.