Жените от ГЕРБ-Перник с благотворителна инициатива за Великден

С великденски козунаци, яйца, агнешко месо, подаръци и много лакомства бяха зарадвани деца и младежи в Перник. Благотворителната инициатива, свързана с предстоящия християнски празник Великден, е традиционна на женската структура на ГЕРБ-Перник.

По повод светлия християнски празник Възкресение Христово дамите от ГЕРБ посетиха Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгановец“ и ул. „Луганск“, в кв. „Изток“, Кризисния център за деца в кв. „Калкас“ и Защитеното жилище за младежи над автогарата.

“В навечерието на Великден – най-радостният и светъл празник за всеки християнин, показахме нашето специално отношение към децата и младежите в центровете. Няма нищо по-ценно от детската усмивка и радостта в очите им”, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

“Вярвам, че настоящият празник ще ни помогне за пореден път всички да осмислим действията си и да съумеем да изпълним сърцата си с доброта и надежда! Нека заедно – с разум и вяра, с постоянство и воля, да работим за един по-добър свят, по-добър живот и по-добро бъдеще за нас и децата ни“, пожела д-р Елза Драгомирова.

Дамите от ГЕРБ – Перник подариха на младежите от Центъра на ул. “Луганск” и посещение в зоокът “Алис” в село Лесковец.