За първи път в историята си! „Марек“ пусна онлайн абонаментни карти за пролетния полусезон

Картите ще разполагат с QR код със сертификат за проследяване и ще са поименни

 

За първи път „Марек“ пусна в интернет абонаментни карти за своите привърженици и ще работи с гигант в областта на продажбата на билети, какъвто е Еventim. На цена от 37 лв. картите ще важат за всички домакински мачове от пролетния полусезон на настоящото първенство на Втора лига, а като бонус е включен и първият мач от турнира за Купата на България от следващия сезон, информираха от пресцентъра на „Марек“.
За първи път абонаментни карти на дупнишкия клуб ще се предлагат и онлайн в мрежата на световния сайт eventim.bg. А също и в OMV, „Български пощи”, Office 1, Technopolis. Може да ги намерите и на ст. „Бончук“.
Картите ще разполагат с QR код със сертификат за проследяване и ще са поименни, оповестиха от клуба. Всяка карта ще може да бъде принтирана на хартия, което ще даде възможност потребителят при желание да си я постави в портфейла. Ще има възможност картите да бъдат въведени и електронно в телефона на всеки потребител. Преди първия домакински мач на „Марек” на всеки, закупил такава карта от упоменатите вериги и бензиностанции, ще може да се издаде и съответният сертификат, за да може да го прикачи в телефона си.
„Никога такава кампания не се е случвала за отбора на „Марек”. Така ще се даде възможност да ни подкрепят и наши фенове, намиращи се зад граница и за които „Марек” е религия“, изтъкнаха от ръководството на дупнишкия клуб.
Марекчани ще изиграят поредната си контрола от зимната подготовка. В сряда следобед те ще премерят сили с десетия в Югозападната трета лига – „Пирин“ (Разлог). Все още не е сигурно къде точно ще се проведе приятелската среща, като ще бъде търсен терен, подходящ за игра с оглед атмосферните условия.