Звездите от сериала „Влад” разпускат в Боровец

39-годишният Адриан Нартеа лети по пистите с любимия си сноуборд

Актьори от култовия румънски сериал „Влад” бяха на ваканция в Боровец. Адриан Нартеа, Ангел Деймиън и Мариус Маноле си откраднаха няколко дни отдих, за да разпуснат в Рила планина. Тримата уцелиха чудесно слънчево време и идеални условия за зимни спортове в планината.

Отдавна Нартеа, който не за първи път е в България, си беше обещал да покара любимия си сноуборд тук.

„Много земни хора, усмихнати и пълни с енергия”, разказаха гости на Боровец, които са засичали по пистите в ски курорта румънските звезди.

По думите им Адриан, Ангел и Мариус са били изключително дисциплинирани, като стриктно са спазвали противоепидемичните мерки. Триото събираше погледите и в местните заведения, където с чаша горещо кафе се зареждаше за още приключения по снежните трасета.

39-годишният Адриан Нартеа, който изпълнява главната роля във „Влад”, е запален сноубордист, като има и десетгодишна спортна кариера в професионалния волейбол. Признава, че е много дисциплиниран и организиран покрай спорта. В профила си във фейсбук той публикува своя снимка със сноуборда, под която написа „Моят начин на летене”. 29-годишният Ангел Деймиън, който играе младия Влад, и 42-годишният Мариус Маноле, в ролята на прокурор Тотеано, са поклонници на ските.

Успешният румънски сериал се излъчва от началото на годината и много бързо стана хит в България. „Влад” е съвременна история, построена върху класическия разказ на Александър Дюма за граф Монте Кристо за силата на духа, предателството и желанието за мъст. Филмът е римейк на турския хитов сериал „Езел” (2012).