Здравка Кадурина получи награда за цялостната си дейност от кмета на Разлог инж.Красимир Герчев

Кметът на Разлог инж.Красимир Герчев и неговия заместник инж. Венцислав Гърменов, наградиха директорът на Дома за стари хора и Център за настаняване от семеен тип за възрастни лица с деменция Здравка Кадурина по случай нейното пенсионирате.

От 2006г. тя е назначена за директор на Дома за стари хора “Свети Димитър”- гр. Разлог, а от 2013 г. е назначена и за управител на Центъра за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция.„С много любов и отдаденост през годините Кадурина успя да създаде уют и спокойствие за старините на много хора, които са останали без семейство.

Благодарение на нейната предприемчивост бе извършен ремонт на помещенията и закупено ново оборудване на институцията. По проект „Красива България” бе санирана сградата на дома”, отчете кметът Красимир Герчев.

Като най-голяма собствена заслуга Здравка Кадурина счита екипът, който е успяла да създаде през годините и на когото поверява грижите за бъдещето му.  Инж. Красимир Герчев благодари на г-жа Кадурина за нейната отдаденост към работата и за постигнатите резултати.