Ивайло Петев, Вили Вуцов, Румен Стоянов и Тити Папазов идват в Дупница за церемонията по награждаването на отборите от школата на „Марек 1915“ тази събота

 

За втора поредна година ФК „Марек 1915“ организира Коледно тържество, на което ще отличи отборите от школата си. На церемонията ще бъдат връчени награди и на най-полезните футболисти на тимовете от елитните групи до 17 и 19 години, както и ще бъде избран най-добрият футболист на „Марек“ за 2017 година. Събитието ще се проведе тази събота (16 декември) от 12,00 часа в Спортната зала на Дупница.

Специални гости ще бъдат бившите наставници на „Марек“ Вили Вуцов и Румен Стоянов, както и бившият футболист на отбора и треньор на националния отбор Ивайло Петев. Събитието ще уважи и един от най-добрите треньори в България Тити Папазов.

Тази година може да бъде определена като добра за футбола в града, защото бе запазено и надградено това, което бе постигнато през миналата 2016-а. Тогава за първи път в историята на клуба толкова много отбори участваха в първенства под егидата на БФС, а в школата тренираха близо 250 деца. Сега за първи път в историята на „Марек“ и два отбора играят в елитните юношески футболни групи.

Миналата година капитанът на националния отбор Светослав Дяков награди най-добрите футболисти от школата на „Марек 1915“, а Еньо Кръстовчев бе избран за футболист на годината. Тогава близо 400 души станаха свидетели на награждаването.