Ивелина Дачина от Бобошевско се нуждае от 102 000 лв. за още 11 вливания в битката с рака

Ивелина Дачина, чиито корени са от бобошевското село Скрино, отново има нужда от помощ. Тя е на крачка да победи ужасната болест лимфом на Ходжкин, с която е диагностицирана. В Дупница и Бобошево бяха поставени кутии за дарения, но сега младата жена отново има нужда от помощ.

Ето какво сподели тя: „Борба за живот, това е моето ежедневие от близо две години! Съдбата ми е тежка, но аз няма да се предам и ще се боря до последно! Преминах през много тежък път с химиотерапии и трансплантация на костен мозък, имаше дни, в които трудно намирах сили, но винаги успявах да се вдигна на крака и ще продължа да го правя, за да изляза победител от тази битка на живот и смърт!”


В началото на януари след направен PET скенер стана ясно, че туморните образувания са се стопили, но все още има активни ракови клетки и трябва да бъде завършено лечението, общо 16 курса. До момента тя мина 5 куса от таргетната терапия, но са необходими още 11 вливания! Сумата от 102 000 лв. е голяма и непосилна за нейното семейство и те разчитат на помощ от добри хора.

Начините, по които можете да помогнете, са:
Банкова сметка:
BG18RZBB91551039805313
BIC:RZBBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Aleksandrova Dachina
BG76CECB979010C7012100
BIC : CECBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Aleksandrova Dachina
Град София
Pay Pal – i_dachina@abv.bg