Играй и спечели! Покажете любимата си забележителност във „Вяра” и спечелете 2 нощувки за двама в „Гранд хотел Банско”

Уважаеми читатели, приятели и почитатели на вълнуващите предизвикателства,

От 22.01.2019 г. в. „Вяра” стартира игра, която е едновременно забавна и опознавателна и ще зарадва много приятно печелившите участници. Единственото, което трябва да направите, е да се включите в играта и да ни изпратите най-красивите си снимки, а един от вас ще спечели страхотна почивка с 2 нощувки за двама в „Гранд хотел Банско”.
Реализираме тази идея, за да помогнем за популяризиране на забележителностите в Югозападна България. Желанието ни е да възродим интереса към пътуването и посещението на известни и не толкова известни (позабравени) места, които в даден момент от историята ни са били от ключово значение за страната. Освен това искаме да покажем красотата на тези места. И не на последно място – да се порадваме на вашите истории и да подскажем на читателите къде биха могли да отидат през уикенда, колко приятно, разтоварващо и в същото време опознавателно би било това пътешествие.
Наш партньор в това начинание е „Пи енд Пи Маунтин” – ЕАД, с чието любезно съдействие нашите печеливши участници ще отседнат в „Гранд хотел Банско”. Grand Hotel Bansko е луксозен хотелски комплекс, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка. Печелившите ще могат да се насладят на  богатo разнообразие oт термални зони, спа терапии, масажи и лечебни процедури. Хoтелът разполага с външни и вътрешни басейни и аквасъоръжения.
Ще се радваме, ако някой от вас успее да ни изненада с някоя непопулярна, но с богато и интересно минало забележителност.

Тема на играта: „Моята любима забележителност в Югозападна България”

Условия на играта:

  1. Опишете своята любима забележителност в Югозападна България, разкажете ни нещо за нея – историята й или легенда. Споделете защо ви е любима и ако желаете, разкажете лично преживяване, свързано с мястото.
  2. Добавете снимки и ги изпратете на имейла ни: balgarkanews@gmail.com, във фейсбук страницата на вестник „Вяра” – https://www.facebook.com/VIARANEWS/, както и във фейсбук профила на в. „Вяра”: https://www.facebook.com/viaranews.viaranews.1
  3. Изпратете ни име, телефон и имейл за обратна връзка, за да се свържем с победителя. Изпращайки ни снимки за играта и вашите имена, считаме, че сте съгласни те да бъдат публикувани в изданията на в. „Вяра” – печатно и електронно. Вашите лични данни ще бъдат използвани единствено и само за целите на играта.

Място за публикации: Всички материали ще бъдат публикувани в електронното издание на вестника https://viaranews.com/ и фейсбук страницата, а най-интересните от тях – и в печатното издание.

Срокът на играта започва да тече от днес, 22 януари, и ще продължи до 28 февруари 2019 г.
Победителят ще бъде избран чрез томбола и ще се наслади на 4-звездно изживяване в луксозната и уютна обстановка на „Гранд хотел Банско”.
Играта не е обвързана с покупка на в. „Вяра”. Не се допуска участие на служители на в. „Вяра” и техните семейства.