Инж.Методи Чимев: Честит празник на лекари, медицински сестри, фармацевти, санитари и всички, работещи в областта на здравеопазването! Бъдете здрави!

Методи Чимев

С голямо уважение и респект отправям най-искрените си поздравления по случай 7-и април – Световния ден на здравето и професионален празник на здравните работници. Изказвам благодарност на всички Вас – лекари, медицински специалисти, на всички заети в здравния сектор, на тези, които се грижат за опазване здравето и благоденствието на населението. Благодаря Ви за Вашия всеотдаен всекидневен труд.

На този ден цялото общество отдава заслужено признание към всички Вас, на хората, които с професионализъм, с човечност и всеотдайност посвещават живота си на пациентите. Здравето на човек е най-висшата ценност, капитала на една нация, фактор за просперитета на всяка държава и хората, които се грижат за него, които го поддържат,  днес заслужават най-голямо признание за своя труд в условията на пандемия.

В духа на днешния светъл празник, Ви пожелавам и занапред да бъдете все така всеотдайни и неуморни в грижите за здравето на хората.

Желая Ви крепко здраве, благоденствие и щастие, защото го заслужавате като хора, които носят най-голямата отговорност за другите.

Честит празник!

Инж. Методи Чимев

Кмет на Община Дупница