Китайци представиха луксозен хибриден „джип“ с цена под 30 хиляди лева

Съюзът между компаниите SAIC, GM и Wuiling, който носи звучното име на последните представи първия си хибриден модел, предназначен за китайския пазар. Луксозният средноразмерен SUV се предлага с изключително ниска цена от 99 800 юана или малко под 30 хиляди лева.

„Джипът“ разчита на 2.0-литров бензинов двигател, който работи заедно с електромотор, който добавя допълнителни 134 конски сили.
Заедно с това, китайците се хвалят с ускорение от 3.2 секунди за дисциплината от 0 до 60км/ч, както и разход от 4.6 литра на 100 километра в извънградска среда и 5.7 литра на 100 километра в градски условия. Размерите на „джипа“ достигат до 4.95 метра дължина, 1.82 метра ширина и 1.75 метра височина. Заедно с това Wuiling Xinchen може да се похвали и с междуосие от 2.75 метра.


Впечатление прави луксозната визия на всъдехода за която допринася интериора с бели кожени елементи, черни пиано лак материали, кристален лост за скоростите, безрамково централно огледало и други. Колата разполага и с два дисплея, един 8-инчов пред водача и 10.25-инчов в средната част на таблото./ fakti.bg