Културистът Крум Томчев получи почетния плакет на Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов се срещна с културиста Крум Томчев и му връчи почетния плакет на града като признание за неговите спортни постижения. През 2021 година Крум Томчев е извоювал общо 16 медала от световни и национални първенства. От тях 9 са златни, 5 сребърни и 2 бронзови. Той е двукратен световен бронзов медалист по натурален културизъм и фитнес от Валенсия, Испания. Петкратен златен медалист по силов трибой и вдигане от лег. Като треньор е също толкова успешен, колкото и като състезател. Негови възпитаници са носители на общо 4 златни и 5 сребърни медала от състезания по силов трибой и вдигане от лег в Дупница и Хасково.
По време на срещата културистът, който от няколко години успешно работи и като треньор в Гоце Делчев, разказа за активната си спортна година, за най-големите си постижения и най-вълнуващите преживявания през 2021 г. От своя страна кметът на община Гоце Делчев изказа своята благодарност за големите му спортни успехи и активната му работа, с която привлича в залата за тренировки все повече хора на различни възрасти.
На срещата присъства и заместник-кметът на общината Богдан Боцев, който бе категоричен, че общинското ръководство както и досега ще продължи да подкрепя активно дейността на всички спортни клубове и индивидуални спортисти, които носят успехи и поддържат спортната слава на Гоце Делчев.