Късметлията от Кюстендил Димитър Иванов получи ключовете за чисто нов автомобил „Форд ЕкоСпорт”

Димитър Иванов получава ключовете от Юлияна Анчева.
  • Това е второ возило, спечелено в града под Хисарлъка в рамките на месец

 

Навръх Илинден екипът на Българския спортен тотализатор организира специално събитие на площад “Велбъжд” в Кюстендил. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил „Форд ЕкоСпорт”. Удобното возило бе спечелено в 49-ия тираж от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Освен ключовете за автомобила се раздадоха още много допълнителни награди. Музикални изпълнения и специалната ТОТО томбола превърнаха деня в празник за всички присъстващи.

Димитър Иванов е късметлията, който спечели страхотния SUV. Предчувствието му, че го очаква голяма изненада от игрите на тотото, го завело в близкия пункт, за да пусне фиш за 49-ия тираж. Димитър е редовен участник в игрите повече от 50 години. Проходимото возило му донесе радост и още повече хъс за нови печалби от игрите на тотализатора. Димитър казва, че колата му идва като по поръчка, за да смени старата.

Ключовете от автомобила връчи г-жа Юлияна Анчева – мениджър на Българския спортен тотализатор за района. „Поздравления за Димитър! Пожелавам на всички участници в игрите на Българския спортен тотализатор много печалби! За втори път през последните седмици имам удоволствието да връча ключове за нов автомобил в Кюстендил. Надявам се тази тенденция да продължи и скоро тук да посрещнем 103-тия тото милионер“, каза Юлияна Анчева.

Това е второ возило, акостирало в града под Хисарлъка в рамките на месец, като и двете коли бяха връчени на новите си собственици на празници. На Петровден Виктор Григоров получи ключовете за чисто нов автомобил „Форд Мондео”, сега на Илинден такъв късмет споходи Димитър Иванов.