Локомотив писа тройка на Рилци като гост

Ташко СУЛЬОТОВ
Пореден отличен мач изиграха футболистите на Локомотив (Дамяница), гостувайки на негостоприемния терен в село Рилци. Първият гол в срещата отбелязаха футболистите на домакините в 30-та минута. Това не отговаряше на играта на терена, защото тимът от Дамяница надигра тотално отбора на местните и само липсата на точност в завършващата част на удара попречи да се вкарат поне 5-6 положения в противниковата врата.
През второто полувреме футболистите на гостите се развихриха и се настаниха трайно пред наказателното поле на Рилци. Истинско удоволствие за зрителите бе да наблюдават играта в този двубой на Локомотив, в който бързоногите Иван Манолев и Георги Надеждев поставяха често в шах защитата на домакините. При образцови контраатаки на гостите Георги Надеждев на три пъти накара вратаря на Рилци да вади топката от мрежата и с това бе в основата отборът му да спечели нови три точки и да се утвърди на върха на таблицата.
„Надиграхме тотално отбора на домакините. Още през първото полувреме можеше да вкараме 5-6 гола. През второто нашите момчета се развихриха и Георги Надеждев и Иван Манолев бродираха много интересни контраатаки. Победата ни е напълно заслужена. Ако продължаваме така не виждам къде можем да загубим”, сподели президентът на ФК Локомотив (Дамяница) и кмет на селото Атанас Ангелов.