Луд мач и важна победа! Беласица надви Надежда с 4:3

Беласица спечели с 4:3 срещу Надежда Доброславци в изключително драматичен мач от 30 кръг на ЮЗ трета лига, предаде NovSport. Първият гол в срещата отбеляза Аспарух Смилков в деветата минута. В 32-ата капитана Валентин Миленов изравни за 1:1. В 40-ата минута Димитър Стоев върна надеждите на домакините и вкара красиво попадение за 2:1.
При този резултат завърши първото полувреме. През втората част на мача напрежението бе изключително голямо. Гостите търсеха всякакви начини да печелят време. Нещата вървяха в полза на футболистите на Надежда. Домакините често допускаха елементарни греши, в резултат на което се достигна до изравняване в 56-та минута след гол на Виктор Зоров.
Феновете от трибуните реагираха остро, след като Живко Жеков се възползва от поредна грешка на защитата на домакините и резултатът стана 2:3 в 80-ата минута. Играта се пренесе изцяло пред вратата на гостите. В 85-ата минута най-добрият на терена в този мач Стивън Кирилов навърза двама, влезе в наказателното поле и с шут насочи кълбото в далечния ъгъл и влизащата топка бе докарана до местоназначението си от Живко Димитров за 3:3.
В даденото продължението от 5 минути, дадено от главния съдия Мирослав Кузманов, футболистите на Беласица упражниха тотален натиск и след центриране отдясно, Марти Таушанов отклони кълбото пред слисания вратар на гостите и резултатът стана 4:3, с което донесе радост на 500-те фена.
След тази победа Беласица запазва второто си място във временното класиране, лидер е Марек Дупница.