Луна се кандидатира за президент: Промяната започва от мен

“Животът е един миг и искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си”, заяви Луна.

Попфолк певицата Луна Йорданова, известна само като Луна, пристигна в ЦИК, където се регистрира за президентските избори.

“Истинският президент на България има само едно име и то е Луна”, заяви певицата пред събралите се журналисти.

Тя обяви, че подава документи от инициативен комитет, като събраните подписи са няколко хиляди. “Начело на инициативния комитет вече години наред е Луна Йорданова”, заяви още певицата.

“Ще останете много приятно изненадани, имайте малко търпение”. Така Луна отговори на въпроса кого издига за вицепрезидент. Луна Йорданова аргументира решението си така: “За да имаме ние, българските граждани, по-голям избор, а не да ни се предлагат едни и същи управляващи толкова години наред, а и да имам повод да изляза аз самата да гласувам. Имам доверие на себе си, имам доверие на всички българи, на всички мои почитатели. Те ме мотивират и ме карат години наред да направя тази крачка”. И допълни: “Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук”.

“Промяната започва от мен”, категорична беше тя. “Промяната започва от Луна Йорданова, по-известна като “Луна президент”, вашият президент”, заяви още певицата. И заключи: “Животът е един миг и искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си”.