Любимката на петричани Елизабет Фейм празнува полугола ЧРД на морето

Фейм демонстрира перфектно тяло.

ЮЗУ възпитаничката Карина от „София ден и нощ” танцува цяло лято

 

Обичаната в Петрич и Сандански актриса от „София ден и нощ” Елизабет Фейм празнува бурен рожден ден.

Елизабет празнува ЧРД наскоро.

Чаровницата ознаменува навършването на 28 години с красива гола снимка от брега на морето. Елизабет обожава да си отдъхва през свободното време в Петрич и Сандански, които посещава винаги, когато има възможност. Формулата за почивка на Фейм е:

Карина Николова обожава танците и уплътни лятото си с тях.

„Парк, къси панталонки, слънчеви очила и въздух, какво му трябва повече на човек?”. През лятото обаче тя беше засичана най-редовно да се плацика по плажовете на Гърция и родното Черноморие. Фейм щедро демонстрира красивите си форми и изваяно тяло.

Калина Иванова

Младата актриса е категорична и за друго: „Когато виждаш слънцето всяка сутрин и имаш здравето си, тогава си безкрайно богат”.

Колежката й в сериала – Карина Николова, която е възпитаничка на ЮЗУ-Благоевград, прекара лятото в любимото си занимание – танците. За любовта към танците си Карина споделя: „Просто дишам, благодарение на това вдъхновение, и оставам без дъх, едновременно”.

Адриан Зурков

Момичето, което Дупница и Сапарева баня следят изкъсо на малкия екран – Калина Иванова, също показа красива фигура по бански. Докато отпиваше от бялото си вино и получаваше комплименти колко е красива, Калина заяви: „Само смелите хора дръзват да живеят различно! Останалите просто се сливат с тълпата!”.

Еди

Мъжката група от сериала също не остава по-назад в почивките и разпускането. Адриан Зурков се съблече по мускули в Несебър и препоръча на феновете си да се наслаждават на лятото на макс. Колегата му Еди също не издържа на жегата и се разсъблече, докато хапваше лек обяд от крехка пържола и салата. Според Еди понякога трябва да направиш крачка назад, за да се движиш напред.