Малеш и Левски (Крупник) не се победиха

Ветрен (Полена) се наложи над Малеш-Микрево

Ташко СУЛЬОТОВ
На стадиона в Микрево местният Малеш и Левски (Крупник) завършиха при нулево равенство. Срещата започна с два пропуска на Костадин Апостолов и Ганчо Илиев, които отблизо не успяха да огорчат вратаря на Левски. Това всъщност бяха и единствените ситуации през първата част на срещата.

След почивката на терена доминираше отборът на домакините, които по-често се озоваваха пред наказателното поле на Левски –(Крупник), но липсваше точен завършек срещу противниковия страж. В последната минута на мача Ганчо Илиев изскочи сам срещу вратаря на гостите, но изпрати топката в аут. „Заслужен резултат на база показаната игра на терена, но нашите нападатели бяха безрезултатни”, сподели треньорът на Малеш – Методи Тушев. В неделя отборът им ще гостува на Локомотив (Дамяница).

Ветрен (Полена) победи Малеш-Микрево от село Микрево с 2:1.
В мач от 11 кръг за първенството на АОГ Струма при далеч по-добра игра на отбора на домакините се стигна до победа с 2:1. И двете попадения за домакините бяха дело на Кирил Мутафчийски. Първи откриха резултата гостите чрез Бранимир Парангелски.
Мачът Огражден-1955 и Орел (Лебница) бе отложен по молба на ръководството на гостуващия тим.