Марек благодари на феновете си

В специално обръщение от щаба на Марек поздравиха отбора и изказаха благодарност на феновете и общинското ръководство на Дупница. Припомняме, че тимът на Марек влезе във Втора лига след предпоследния 33-ти кръг в Югозападната Трета лига. Дупничани спечелиха трудна победа като гост на Гранит Владая, а преследвачите от Беласица и Вихрен направиха равенства.

Ето какво заявиха днес от щаба на Марек: Хората казват, че когато искаш нещо много силно и вярваш в него, ще го получиш! Е, ние го искахме наистина много и много вярвахме в него и след малко повече от 5 години и много труд то се сбъдна. Нашият любим отбор отново ще играе професионален футбол, защото наистина го искахме силно. Всички ние – футболисти, треньори, ръководство, домакински персонал и фенове. Всички ние, като едно цяло!

Трябва да се отбележи и огромната подкрепа на нашите ФЕНОВЕ, които бяха с нас навсякъде в добро и лошо и не спираха да ни подкрепят! Огромни благодарности и към Община Дупница и инж. Методи Чимев! И отново едно голямо БРАВО на всички футболисти и ръководство, които направиха мечтите на много хора реалност! САМО МАРЕК!!!