“Марек Юнион-Ивкони” излиза срещу „моряците“ днес в осакатен състав

marek-3

Тежко домакинство се очертава за волейболния „Марек Юнион-Ивкони” днес. Дупничани посрещат от 18 часа варненския “Черно море” в своята зала в пореден кръг от Суперлигата. Двубоят никак няма да бъде лек за домакините, поради факта, че няколко от основните им играчи са с травми и в последния момент ще се преценява кои от тях ще могат да излязат на игрището.

Успехът за дупнишкия тим е много важен в борбата им за местата в плейофите, като трите точки биха им гарантирали участието. За варненци двубоят е важен тъй като водят ожесточена битка за оставане в групата и на практика две победи в оставащите мачове им го гарантират. Гостите пристигнаха още вчера в Дупница и направиха две занимания, като не крият, че са амбицирани да се представят на най-добро ниво и дори да поднесат изненада. Наставникът на варненци Юли Тупанков няма проблеми с играчите и ще разчита на най-доброто.

В същото време се разбра, че срещата с “Левски Волей”, която трябваше да се играе на 18 февруари, се отлага за 4 март. Причината е срещата реванш на “Левски Волей” с “Фенербахче” от евротурнирите.