Мая Манолова отново тръгна на избори, вече без коалиционен партньор

В политиката има много случайници, време е биткаджии, каза в Кюстендил неуспялата кандидатка за парламента

От самото си създаване „Изправи се България“ е организацията на обикновените хора, която стои зад всички техни каузи, срещу монополите, зелени каузи, социални, срещу некоректните работодатели, каза в Кюстендил председателят на партията Мая Манолова, която се включи в празника Панагия в града.
Тя посочи, че партията е готова да подкрепи всеки, който води своята битка срещу олигарсите, монополистите и срещу опита на различни институции да „смачкат“ хората и малкия бизнес. „Ще бъдем социалната алтернатива, лявата партия, която стои зад правата и интересите на работещите хора, на пенсионерите, на хората с увреждания, земеделските производители и на самотните родители, за правата на жените и на всеки, който се чувства уязвими ощетен в България“, каза Манолова.
Тя посочи, че продължава битката срещу монополистите. „Законът за частния фалит е един от първите закони, които ще внесем в следващия парламент“, допълни Манолова. „В българската политика има много гастрольори и случайници, време е за бойци, биткаджии и хора, които могат да отстояват позиция, за тези, които да се преборят за правата на хората срещу монополистите и свръхпечалбите на олигархията“, коментира още Манолова.
В понеделник стана ясно, че политическата формация на Манолова ще участва самостоятелно на предстоящите парламентарни избори, като ще разчита на подкрепата на присъединени граждански организации, както и от отделни личности с кауза. Партията внесе за участие на изборите в ЦИК 4500 подписа.