Медицинският директор на Общинската болница в Дупница: Д-р Паризов може много да помогне на лечебното заведение и на града

Д-р Крум Бонев
  • Той изведе Психиатрията до по-високо ниво, похвали своя колега д-р Крум Бонев

Медицинският директор на Общинската болница в Дупница д-р Крум Бонев не спести суперлативи към своя колега – кандидата за депутат от ГЕРБ-СДС д-р Александър Паризов.
Ръководителят подчерта заслугите на завеждащия Психиатрията, който буквално е издигнал повереното му отделение до ново ниво.
„Мога да кажа, че благодарение на него Психиатричното отделение от първо ниво вече премина на второ. По този начин се увеличиха леглата, вдигна се и заплащането, което получаваме за пациент на ден. Това говори много за него като професионалист. Със сигурност мога да кажа, че освен много добър професионалист, той е и доста коректен и колегиален. Винаги е готов да се отзове и да помогне на пациент или свой колега“, каза пред „Вяра“ медицинският директор на Общинската болница в Дупница д-р Крум Бонев.
Той допълни, че в множество случаи психиатърът е проявявал своите човешки и професионални качества:
„Не мога да дам точно конкретен случай, защото те са много, а и не трябва да разкриваме подобни неща. Всеки ден има болни, които се нуждаят от помощ. Всеки от нас има своята работа, занимава се със специалността си и проблемите на болницата. Стараем се да ги решаваме заедно и съвестно. Д-р Паризов определено много ни помага в доста отношения“.

Д-р Александър  Паризов

Медицинският директор сподели и своите очаквания от д-р Александър Паризов като депутат.
„Отдавна чакаме такъв момент, в който в парламента да влезе колега, така да се каже – наш човек, милеещ за болницата ни. Очакваме от него да има възможност да помага на здравеопазването и не се и съмнявам, че ще го направи. Наясно съм с неговото виждане за развитието на общинската болница в Дупница. Трябва да се съберем в една сграда и това ще помогне да се намалят разходите ни и да се подобри обслужването на пациентите. Това е и неговото виждане. Винаги ще чакаме помощ, защото тя ни е нужна. Дали тя ще дойде от общината, дали от депутати, които евентуално ще бъдат избрани, важното е да ни се помогне. Сигурен съм, че д-р Паризов може да помогне много на болницата и на Дупница в качеството си на народен представител“, завърши д-р Бонев.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление