Международно признание! Владимир Димитров е новият шампион в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг на Fitparade

32-годишният Владимир Петров Димитров от село Полето, община Симитли, е новият шампион в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг на силното Международно състезание Fitparade, което се провежда в рамките на два дни – 16 и 17 октомври в Будапеща, Унгария.
В надпреварата участват около 1000 участници в различните категории от различни страни, сред които България, Италия, Германия.


„Искам да изкажа специални благодарности към треньора си Благой Ангелов, към ръководството на община Симитли и най-вече към кмета Апостол Апостолов, както и към Стефан Апостолов за подкрепата. Благодарение на тях имах възможността да дойда в Унгария и да представлявам община Симитли и България на такова голямо събитие. Смятам, че се представих повече от достойно. За мен тази победа е голям успех. Бих казал, че имам един много силен сезон – 2 състезания, 2 първи места“, каза Владимир Димитров след края на състезанието.
До края на тази календарна година Влади го очаква още едно състезание в Букурещ, Румъния, където младият бодибилдър ще се бори отново за победа и най-вече за абсолютна титла, която ще му осигури про карта.


„Ще се боря за победа, но каквото стане. Ако не успеем тази година, продължаваме догодина“, уточни той.
Цялото ръководство на община Симитли честити победата на Владимир Димитров, пожелавайки му още много златни отличия!