Мелани Гьонова от Сапарева баня разбуни морето край Равда, младата певица флиртува с обектива като професионален модел

Огнената сапаревобанка Мелани Гьонова нагорещи до червено родното Черноморие. Красавицата отдъхва в Равда, където се е отдала на пълен релакс и събира на макс летни емоции.


Мелани е дама с много таланти, оказва се, че освен ангелски глас има заложби и за фотомодел, тъй като морските й снимки приличат на кадри от професионална фотосесия.


“Не, не се занимавам с манекенство”, отсече Мелани, но призна, че обича да е пред фотообектива. Е, очевидно е, че и той я обича. На снимките тя блести с чар, красота и за разлика от фотосите на повечето плеймейтки и именити моделки е повече от естествена във водните си забавления.
За “Вяра” Мелани сподели, че е завършила народно пеене в Широка лъка, но в момента работи като сервитьор в ресторант “7- те рилски езера” в Сапарева баня. И явно е попаднала на точното място, защото е категорична: “Обичам да съм между хората, в купона.”


Сапаревобанката мечтае за музикална кариера, но амбициите си обобщава с краткото “За всичко си има време, малко по малко.” Младата певица има афинитет към народната песен и изразява съжаление, че младите хора не оценяват по достойнство фолклора, макар че и тя слуша всякаква музика. Оказа се, че в разгара на купона на работното си място Мелани хвърля тефтера и подноса и се включва с някоя песен.