Михаела Крумова отново бе преизбрана за председател на ОбС- Кюстендил

Михаела Крумова
  • За единствената кандидатура на редовната сесия гласуваха 23-ма от 30-те общински съветници

 

 

Михаела Крумова получи доверие на общинските съветници за нов 7-и мандат като председател на Общински съвет-Кюстендил. Тя бе преизбрана за този пост до края на мандата на сегашния местен парламент по време на днешната последна за годината сесия на ОбС в града. Съветниците избраха петчленна комисия по избора, с председател адвокат Кирил Станчев.

След тайния вот той обяви, че за кандидатурата на Михаела Крумова, която бе и единствена, са гласували 23-ма от гласувалите 30 общински съветници. Михаела Крумова е на този пост от месец юни 2016 година.

„Надявам се да приключим един успешен 4-годишен мандат. Успях да ръководя един конструктивен ОбС. Дали сме взели правилните решения, времето ще покаже. Старали сме се да работим в интерес на община Кюстендил и нейното развитие. В оставащите 3 заседания като цели си поставям с моите колеги максимално да решим наболели въпроси и по този начин да приключим успешно мандата си”, заяви след преизбирането си Крумова.

През последния 6-месечен мандат Михаела Крумова е свикала 7 заседания на Общински съвет-Кюстендил. Внесени за разглеждане са 122 докладни, от които 113 са внесени от кмета Петър Паунов, 4 от председателя Михаела Крумова, останалите от общински съветници.