Младежки център в Брезник търси кандидати за разработване на бизнес планове

Младите хора поискаха съдействие от областния управител

Млади хора от Регионалния младежки център в Брезник поискаха съдействие за популяризиране на идеите си от областния управител инж. Емил Костадинов. Това се случи в приемния му ден, който се проведе с жителите на община Брезник. Младежите представиха дейността си пред губернатора. Те разказаха, че центърът провежда инициативи за всички младежи в област Перник на възраст от 18 до 29 години. В момента търсят и кандидати за разработване на бизнес планове и набиране на средства за финансирането им чрез международни платформи.

“Сигурен съм, че дейността на Младежкия център все повече ще се популяризира и аз ще окажа пълна подкрепа с отговорните институции за провеждането на фермерски пазари на продукти – собствено производство в област Перник, които искат да реализират младите хора”, сподели инж. Костадинов.

В рамките на приемния ден бяха поставени и други въпроси, свързани с имотни състояния, както и такива във връзка с търсенето на работа и възобновяване изпълнението на проектите по Националната програма за енергийна ефективност.