Мъж с тежка мозъчна травма след меле пред дискотека в Перник

37-годишен мъж е с тежка черепно-мозъчна травма след меле пред дискотека в Перник. В неделя през нощта е подаден сигнал на тел. 112, че пред нощно заведение в областния град  е възникнал скандал и масов бой между няколко мъже.  Пострадалият е настанен по спешност в столично лечебно заведение в тежко състояние. Служители от Първо Районно упрявление изясняват причините за случилото се. Започнато е досъдебно производство и работата продължава под надзора на прокуратурата.

Това е поредният жесток побой пред дискотека в пернишко заведение. Припомнаме, че само преди няколко месеца петима души бяха задържани, след  като пребиха 30-годишен столичанин, дошъл на дискотека в миньорския град. Младият мъж бе със загуба на съзнание и сериозна фрактура на лявата ръка.

Перник има натрупана печална слава и чести прояви на агресия по време на дискотеки и кръчми. Един от най-тежките случаи бе, когато младо момче загуби живота си след побой от трима души в района на местно заведение. Павел Цанков почина след продължила с месеци кома.