Наградиха психолог и учител по математика от ПГ „Христо Ботев“ в Дупница

Нови отличия добави към колекцията си екипът на ПГ „Христо Ботев“ в Дупница.
На ежегодните награди за високи постижения в предучилищното и училищното образование за поощряване на педагогически специалисти в образователните институции на територията на област Кюстендил бяха удостоени двама от най-уважаваните специалисти в учебното заведение.
Педагогическият съветник Ирена Иванова Маврова спечели ежегодната награда за високи постижения в предучилищното и училищното образование за поощряване на педагогически специалисти в образователните институции на територията на област Кюстендил в подкатегория „Педагогически съветници, ресурсни учители, логопеди и психолози“.
Вторият отличен е Екатерина Владимирова Петрова – старши учител по математика. Г-жа Петрова получи ежегодната награда за високи постижения в предучилищното и училищното образование, за поощряване на педагогически специалисти в образователните институции на територията на област Кюстендил, в подкатегория „Педагогически специалисти по общообразователна и профилирана подготовка в прогимназиален и гимназиален етап“.