Над 50 екипажа с много адреналин се надпреварваха на „ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4”

Ударни дози адреналин и емоции белязаха състезанието „ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4”, което се проведе през уикенда. Градът посрещна над 50 екипажа от България и Гърция в състезанието, което е част от календара на Автомобилната федерация на България и втори кръг от Националния шампионат.

Атрактивните машини, опитните пилоти и навигатори, сътвориха неповторимо шоу пред любопитните погледи на петричани на откриването на надпреварата. Трасетата, по които се движиха автомобилите, бяха тежки, с много трудни участъци, изискващи майсторство за безпроблемното им преодоляване.

Първо място в клас T1 спечелиха Ангел Русев и Алекс Стайков Networx Racing. В клас T2 първенците са Влади Христов и Иавйло Мишев от Off-Road Velingrad. Златото в клас T3 извоюваха Радослав Колев и Данаил Даскалов от NetworxRacing.

Победители в категория Trophy ExPса Panon Si и Roulis Tsekmesogluот Evia Team. Първото място в Trophy Ex M се озова при Христо Белухов и Асан Кушлов от Off-RoadVelingrad. В Категорията Standart + триумфираха Иван Ефремов и Георги Баджалов от Motor Sport Samokov.

Снимки: BG Offroad Photographer, Община Петрич

В категорията StandartH номер едно станаха Statis Haralambidisи George Haralambidisот Kozani4x4. Призовото място в StandartL спечелиха Динко Вуков и Георги Стоянов от Off-Road Petrich.