Нарастващият нелегален трафик на мигранти обсъдиха ексминистрите Христо Терзийски и Младен Маринов

МВР се нуждае от ръководство, което да се справи с натрупаните проблеми и да възвърне мотивацията на служителите, смята водачът на ГЕРБ-СДС в Кюстендил

„Състоянието на МВР и актуалните проблеми, свързани най-вече с нарастващия ръст на нелегалния трафик на мигранти, обсъдихме с колегата Младен Маринов на среща със Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи”, сподели водачът на листата от ГЕРБ-СДС в област Кюстендил Христо Терзийски.

„Няма как да не буди тревога повишаването над 1.6 пъти за последната година на броя на нелегалните мигранти, превозвани през страната, и незаконно пребиваващи на територията ѝ.

Неефективното противодействие на този вид престъпност не само отне живота на колеги-полицаи, но и създава сериозни рискове за сигурността на всички българските граждани.

В този критичен момент МВР се нуждае от ръководство, което да се справи с натрупаните проблеми и да възвърне мотивацията на служителите в системата и авторитета им сред обществото”, смята Христо Терзийски.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!