На добър час! Костенец изпрати абитуриентите си

С тържествена церемония Община Костенец изпрати абитуриентите си. Кметът Йордан Ангелов поздрави лично всеки един от зрелостниците на Средно училище “Климент Охридски”.

“Да се наречеш абитуриент е гордост, защото всеки един от Вас е стигнал до тук и е извървял първата важна пътека от живота си. Живот, в който все по-често ще ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите учители.Помнете обаче, че този дълъг път не сте изминали сами – винаги сте били подкрепяни, напътствани и вдъхновявани от своите учители и от своите родители. Благодарете им от сърце, благодарете им искрено и с обич, която заслужават. Вие сте бъдещите студенти, лекари, строители, откриватели… следвайте пътя, който сте избрали с вяра, защото тя е най-мощната сила на света. Скъпи абитуриенти, бъдете промяната и на добър път! Желая на всички успех и попътен вятър! Не забравяйте Костенец. Той ще ви очаква да се върнете отново тук”, подчерта в словото си кметът Ангелов.

Той не пропусна да се снима за спомен с Випуск 2021.

Елегантни, усмихнати и красиви, абитуриентите на Костенец озариха площада с отлично настроение.

Повечето от момичетата бяха заложили на дълги рокли в духа на Холувуд с акцент върху деколтето, а момчетата избраха за специалната си вечер стилни сетове в преобладаващо сини и черни тонове.