На рождения си ден кметът на Сапарева баня Калин Гелев призова за дисциплинина в условията на третата вълна на Ковид 19 (ВИДЕО)

Христо Терзийски: Отговорност е да си водач на листа с утвърдени личности и експерти

“Днес е Тодоровден. Свикнали сме да празнуваме и ще дойде време пак да празнуваме. Но сега трябва да бъдем дисциплинирани. Нека бъдем пример за подражание”, призова кметът на Сапарева баня Калин Гелев, който днес празнува и своя рожден ден.

Мишел Виячева, която е от курортния град сподели своята признателност за възможността да участва в листата на ГЕРБ. Тя изрази своята готовност да насочи усилията си за подобряване на качеството на живот на младите хора от Сапарева баня и областта. Д-р Паризов сподели своята позиция, че само конструктивни дебати и взаимно взетите решения са в полза на  обществото.

“Не са необходими обещания, а разбиране и правилно начертан път на развитие. Разговорите ми с хората се въртят около темата за COVID-19. Сега най-важното е да запазим живота и здравето на всички”, заяви д-р Паризов – кандидат за народен представител.

Водачът на листата от  ГЕРБ-СДС в 10 МИР Христо Терзийски определи като изключителна отговорност да бъде начело на листата в област Кюстендил, където кандидати са утвърдени личности, които съчетават опит и младежка енергия. “Проблемите на хората от региона не са ми чужди, защото съм работил тук”, сподели г-н Терзийски.
“Доволен съм от това, че полицейските служители подобряват ежедневно работата си и доверието в тях се повишава.”, коментира г-н Терзийски представяйки резултати от актуални проучвания за доверието в служителите на Министерство на вътрешните работи.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!