На сватбата на принц Хари и Меган Маркъл: Булката наруши важно правило още с влизането в църквата, до олтара я заведе принц Чарлз

Меган Маркъл се появи в църквата, където ще се венчае за принц Хари. Красавицата пристигна в автомобил, заедно с майка си. Актрисата е с чисто бяла рокля и с красив воал и тиара на главата. Дължината на шлейфа е по-малък от този на херцогиня Кейт заради йерархията във Великобритания. Малко преди нея пристигнаха принц Хари и брат му принц Уилям (кумът му). Двамата бяха с черни военни униформи. Още с влизането му в храма всички гости се изправиха, за да отдадат почит на жениха. Престолонаследникът Чарлз и съпругата му Камила дойдоха секунди преди кралица Елизабет Втора, която бе заложила на тоалет с цвят “лайм”, пише Блиц.

Шаферчетата и шаферките, начело с принц Джордж и принцеса Шарлот пък пристигнаха след кралицата.

Меган Маркъл влезе сама в църквата. Част от пътя към Хари тя извървя без придружител, а после до него я заведе принц Чарлз. Меган наруши правилото, че долната част на роклята трябва да бъде във формата на камбана. Дизайнът на дрехата е на Живанши.

На церемонията присъстват Джордж Клуни и съпругата му Амал, семейство Мидълтън, Опра, Дейвид Бекъм, заедно с половинката си Виктория, приятелки на булката и колегите на Маркъл от „Костюмари”, начело с Джина Торес. Освен тях там е водещият на Carpool karaoke Джеймс Кордън, тенисистката Серена Уилямс, музикантът Елтън Джон, който ще пее на събитието.

Към момента залаганията са, че Меган Маркъл ще бъде с рокля на дизайнера Ралфи Русо.

Голяма част от гостите обаче нарушават протокола и са с черни шапки на церемонията, което е в разрез с правилата. Капелите са най-различни, но предимно крайно обрани. Все пак аксесоарът може да бъде видят и в различни ярки цветове на главите на някои от гостенките. Междувременно около замъка Уиндзор е пълно с британци и туристи, които нямат търпение да видят на живо влюбената двойка. Някои от феновете дори са заели места покрай загражденията дни преди церемонията, за да са сигурни, че нищо няма да пречи на гледката им.

След заветното „да” Меган Маркъл и принц Хари ще станат Негово кралско височество херцог на Съсекс, а Меган Маркъл – Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс.

Видео

https://www.youtube.com/watch?v=Ah04R0okNbQ